1. Summa ja vastaanottaja

Avaa MobilePay-sovellus puhelimestasi. Sovelluksen aloitusnäkymässä kirjoita ensin summa, jonka haluat siirtää (tilauksesi arvo), jonka jälkeen klikkaa kohtaa ”Vastaanottaja”.

2. Syötä nimi tai numero

Hevitukun MobilePay-lyhytnumero on
51650

Kirjoita kohtaan ”Syötä nimi tai numero” numero 51650. Jos olet noutamassa tuotteita Hevitukusta, voit vaihtoehtoisesti valita Kaakon Hevitukun lähellä olevien yritysten listalta.

3. Summan ja numeron vahvistus

Palaat edelliseen näkymään. Varmista vielä, että syöttämäsi summa on oikein ja että vastaanottavana numerona on 51650. Jos olet maksanut meille jo aikaisemmin MobilePayllä, numeron tilalla lukee ”Kaakon Hevitukku”.

Valitse ”Jatka”.

4. Rahan lähettäminen

Saavut rahanlähetyssivulle. Tällä sivulla näet vielä summan, jonka tulet siirtämään sekä vastaanottajan. Tässä vaiheessa sivulla pitäisi näkyä Hevitukun logo ja nimi. Jos näin ei ole, palaa takaisin ja varmista, että numero on kirjoitettu oikein.

Voit lisätä ”Lisää kommentti”-kohtaan tilausta koskevan kommentin. Esim. jos maksat tilauksen jonkun toisen puolesta, kirjoitathan tähän tilaajan nimen ja tuotteen. Kommentti ei ole kuitenkaan pakollinen.

Kun olet valmis suorittamaan maksun, liu’uta sormea kohdassa ”Lähetä rahaa”.

5. Maksu suoritettu

Avot sano avokado, kun käyrän kurkun näki!

Jos kaikki meni hyvin, näet oheisen ruudun. Maksu on nyt suoritettu ja näkyy tiedoissamme samantien. Kiitos! 🙂